Nehezen ébredsz? Pár korty élénkítőre lenne szükséged?

Tudtad, hogy a DXN Civattino-t espresso-ként is elkészítheted?

Így pár korty a különleges DXN Civattino-ból és már indulhat is a napod!

A DXN Civattino kávé nem állati eredetű cibet kávé. Ízvilága azonban hasonlít a cibetmacska által adott kávé aromájára. A világ legdrágább kávéja, tehát nem állati közreműködéssel van előállítva.

A lágy textúrájú forró DXN Civattino kávé igazi különlegesség a DXN kávé palettáján, hiszen 100%-os prémium erjesztett kávébabból készül és semmilyen állati eredetű anyagot nem tartalmaz.

Kíváncsi vagy, hogyan készítheted el profin a DXN Civattino kávédat?

Elkészítése: A könnyű adagolásért a Civattino dobozában egy adagoló kanalat találsz, mellyel pontosan kimérhető az ajánlott mennyiség, a 4 adagolókanálnyi (≈11g). Ezt a 4 adagolókanálnyit tedd a csészébe, önts hozzá 200 ml forró (kb. 70°C-os) vizet. Ha igazán fantasztikus ízélményre vágysz az aromák kioldódása érdekében várj 5 percet, szűrd le,  és  már fogyaszthatod is. Ízlés szerint még ízesítheted cukorral (édesítővel), tejjel, tejporral stb.

Bár a DXN kávék jellegzetessége, hogy ganoderma kivonatot tartalmaznak, ezzel szemben a Civattino Coffee-ban nincs ganoderma. Cukor és tejpor hozzáadása nélkül készült, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően készíthesse el. A Cibet kávéhoz hasoló aromát, élesztővel való fermentációval érik el.

Törzsvásárlói ár: 26.375.- Ft
Fogyasztói ár: 33.765.-Ft.
SV érték: 10.175.- Ft
PV érték: 79,5

Doboz tartalma: 200 gramm

Megvásárolható a DXN Shopban (1066 Budapest, Teréz krt. 8.), illetve megrendelhető regisztrálás vagy belépés után a következő menüpontból.

Jó kávézást kívánunk!