Gyógygomba termékek

A GANODERMA-ról fontos tudni, hogy a tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására, így javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javíthatja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékonyan segíthet az egészség és fizikai erőnlét megőrzésében. A Ganoderma népszerűsége nem véletlen, hiszen számos tudományos kutatás támasztja alá jótékony tulajdonságait. A Ganoderma gombában lévő biológiailag aktív hatóanyagok számos betegség megelőzésében játszhatnak fontos szerepet.

Ganodermáról

A gyógynövény specialisták a ganodermát adaptogén növényként tartják számon, ami természetes szabályozást jelent, tehát serkenti az immunrendszer működését, ha alulműködik és visszafogja, ha túlműködik. A ganoderma legfontosabb összetevői a nagy molekulasúlyú poliszacharidok és a káros szabad gyökök befogására alkalmas antioxidánsok. Emellett a ganoderma tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot és germániumot.

A ganodermát Japánban és Kínában elsődlegesen a rák kezelésére használják, illetve az immunrendszer serkentésére kemoterápia és sugárkezelés után. Előszeretettel alkalmazzák autoimmunbetegségek kezelésére is. Májvédő hatása szintén kiemelkedő.

A ganoderma gyógygomba kedvező hatásai leginkább az alábbi betegségekben tapasztalhatók:
rákos daganatok, szívritmuszavar, koszorúér-rendellenesség, magas vérnyomás, magas vércukorszint, magas koleszterinszint, alacsony vérnyomás, stroke.

Egyéb betegségekben is megfigyeltek pozitív hatásokat:
hányás, hajhullás, vesegyulladás, vesekövesség, gyomor, influenza, akne, székrekedés.

Ez a gomba étkezési gombaként nem fogyasztható, mert az íze nagyon keserű. Ritkasága miatt ma már nem is a gomba termőtestét fogyasztjuk, hanem a ganoderma micélium koncentrációját. Ennek a hatóanyag-tartalma sokkal magasabb, és tetszőleges mennyiség állítható elő belőle.

A Ganoderma gombafaj története 5000 évre nyúlik vissza. Az ősi Kínában a gyógyhatású szerek között a Ganoderma olyan sikeresnek bizonyult, hogy hatékonyságát hitelesen bizonyítják a legrégibb, 2000 évesnél régebbinek tartott kínai orvosi leírások. Ebben 365 féle gyógynövényt írtak le és osztályoztak. A Ganodermát a legjobbak között is a legkiválóbbnak nyilvánították.

A Ganoderma a kínai leírásokban olvasható előkelő besorolását nem a jó hírnév szimbolikus fontosságának, hanem mellékhatások nélküli gyógyító hatásának köszönheti.

A kínaiak a gyógynövények királyának tartják, mivel folyamatosan fogyasztható és hosszú, egészséges életet tesz lehetővé.

A kínai és külföldi tudósok által végzett legújabb kutatások, a párhuzamosan végzett analitikai vizsgálatok, valamint a kórházakban, egyetemeken és gyógyszergyárakban szerzett klinikai tapasztalatok minden kétséget kizáróan bizonyítják a Ganoderma nagyfokú hatékonyságát. 2000 év után a Ganoderma reflektorfénybe került, mint a szervezet élettani működéseit normalizáló különleges tápanyag.

Az ősi gyógyhatású szerek iránt érdeklődő modern kutatók Japánból, Kínából, Tajvanról, Malajziából, Indiából, Thaiföldről, Indonéziából, Vietnámból és az Egyesült Államokból származnak.

A japán és a kínai kutatók vezették a kutatásokat, és laboratóriumi kísérleteikkel, illetve klinikai tapasztalataikkal bizonyították a Ganoderma gomba értékét.

Kimutatták, a Ganoderma gomba összetevői milyen kiváló élettani hatással vannak a szervezet működésére és ezáltal az egészségre. A gyógynövényekben található alkotóelemeket együttesen “tápláló anyagoknak” nevezték el.

A Ganoderma alkotóelemei:

1) Poliszacharidok

Fő funkcióik:
a) Javítja immunrendszer hatékonyságát
b) Antioxidáns hatású
c) Csökkenti a koleszterin-szintet

2) Triterpének

Fő funkcióik:
a) Csökkentik a koleszterin-szintet
b) Mérséklik a magas vérnyomást
c) Nyugtató hatásúak, és növelik a stressz tűrő képességet

3) Adenozin

Fő funkciói:
a) Gátolja a vérlemezkék összetapadását
b) Javítja a vérkeringést
c) Erősíti az idegrendszeri funkciókat

4) Szerves germánium

Fő funkciói:
a) Javítja a sejtek oxigénellátását
b) Javítja az immunfunkciók hatékonyságát

 

DXN munkatársaink

 

Akik őszintén elmondják véleményüket és megosztják tapasztalataikat a termékekről.

Kovács Gábor

Kovács Gábor

DXN Star Agent

“Magam is szenvedélyes kávés vagyok, így szkeptikusan fogadtam, hogy egy instant (gombás?) kávé mitől lehet versenyképes, netán jobb mint egy igazi friss esspresso. Mivel csak a tapasztalásban hiszek így adtam neki egy esélyt és kipróbáltam, egy hónappal később valóban megtapasztaltam amit jósoltak. Energikusabb vagyok, éjszakai alvás időm 1 órával rövidült, mégis kipihentebben, vidámabban ébredek.”

Wéberné Rácz Erika

Wéberné Rácz Erika

DXN Star Agent

“A klinikai gyakorlatban kezdtem el dolgozni, jelenleg az egészségügyi szakma oktatását és a szenvedélybetegek segítését tekintem fő feladatomnak. De, mindenki aki az egészségügyben annyi évet töltött el, mint én, a megelőzést tartom a legfontosabbnak!”

Koncsánszki János és Inci

Koncsánszki János és Inci

DXN Star Ruby

“A weboldalam eladja helyettem a terméket és az üzleti lehetőséget, nem kell termékbemutatókra, rendezvényekre járnom, a termék /kávé/ NAPI FOGYASZTÁSI CIKK és ami számomra nagyon fontos: mindenkinek szüksége van egy kiegészítő jövedelemre!”

Az oldal tulajdonosa:

Tóth Lajos és Andrea
DXN Executive Star Diamond
“Inkább költs most az egészségedre, mint később a betegségedre!”

dxn.lajos@gmail.com

Kövess a közösségi médiákon, hogy értesülj a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Lépj kapcsolatba velünk!

14 + 15 =

DXN bejelentkezés

A DXN IT rendszerének folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2018. III. negyedévében az felváltja Európában a DXN Intranetet. Számos, különleges szolgáltatást nyújt az új rendszer, amely segítséget nyújt a vásárlásban nemcsak Európában, de az egész világon.

A “One World One Market” koncepció keretében az új DXN eWorld rendszer fogja kizárólagosan támogatni a DXN európai tevékenységét. Ugyanúgy, ahogy a világ más részein is. Az alábbi lehetőségek kiválasztása után kattintson a megfelelő linkre!

Vásárolhatok Törzsvásárlói fiók nélkül?

Sajnos nem, Törzsvásárlói fiók nélkül nem lehet vásárolni. Regisztráljon vagy jelentkezzen be, mint regisztrált Törzsvásárló.

Már regisztrált és rendelkezik DXN törzsvásárlói kódszámmal?

Már vásárolt nálunk DXN termékeket?

DXN regisztráció

Még nem rendelkezik DXN törzsvásárlói kódszámmal?

Amennyiben kedvezőbb áron szeretné megvásárolni a DXN termékeket, igényeljen törzsvásárlói kódszámot! *

Még nem vásárolt nálunk DXN termékeket?

Kedvezményes, törzsvásárláshoz mindössze annyit kell tenni, hogy ingyenesen regisztrál. *

 *A regisztrációs űrlap elérése előtt “DXN regisztrációs űrlap és nyilatkozat” jelenik meg, amit a lap alján kell jóvá hagyni az “Elolvastam és egyetértek” gombra kattintva. Ezt követően nyílik meg a regisztrációs űrlap, melyet értelemszerűen kell kitölteni.