Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gyógygomba termékek

A GANODERMA-ról fontos tudni, hogy a tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására, így javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javíthatja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékonyan segíthet az egészség és fizikai erőnlét megőrzésében. A Ganoderma népszerűsége nem véletlen, hiszen számos tudományos kutatás támasztja alá jótékony tulajdonságait. A Ganoderma gombában lévő biológiailag aktív hatóanyagok számos betegség megelőzésében játszhatnak fontos szerepet.

Ganodermáról

A gyógynövény specialisták a ganodermát adaptogén növényként tartják számon, ami természetes szabályozást jelent, tehát serkenti az immunrendszer működését, ha alulműködik és visszafogja, ha túlműködik. A ganoderma legfontosabb összetevői a nagy molekulasúlyú poliszacharidok és a káros szabad gyökök befogására alkalmas antioxidánsok. Emellett a ganoderma tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot és germániumot.

A ganodermát Japánban és Kínában elsődlegesen a rák kezelésére használják, illetve az immunrendszer serkentésére kemoterápia és sugárkezelés után. Előszeretettel alkalmazzák autoimmunbetegségek kezelésére is. Májvédő hatása szintén kiemelkedő.

A ganoderma gyógygomba kedvező hatásai leginkább az alábbi betegségekben tapasztalhatók:
rákos daganatok, szívritmuszavar, koszorúér-rendellenesség, magas vérnyomás, magas vércukorszint, magas koleszterinszint, alacsony vérnyomás, stroke.

Egyéb betegségekben is megfigyeltek pozitív hatásokat:
hányás, hajhullás, vesegyulladás, vesekövesség, gyomor, influenza, akne, székrekedés.

Ez a gomba étkezési gombaként nem fogyasztható, mert az íze nagyon keserű. Ritkasága miatt ma már nem is a gomba termőtestét fogyasztjuk, hanem a ganoderma micélium koncentrációját. Ennek a hatóanyag-tartalma sokkal magasabb, és tetszőleges mennyiség állítható elő belőle.

 

DXN munkatársaink

 

Akik őszintén elmondják véleményüket és megosztják tapasztalataikat a termékekről.

Kovács Gábor

Kovács Gábor

DXN Star Agent

“Magam is szenvedélyes kávés vagyok, így szkeptikusan fogadtam, hogy egy instant (gombás?) kávé mitől lehet versenyképes, netán jobb mint egy igazi friss esspresso. Mivel csak a tapasztalásban hiszek így adtam neki egy esélyt és kipróbáltam, egy hónappal később valóban megtapasztaltam amit jósoltak. Energikusabb vagyok, éjszakai alvás időm 1 órával rövidült, mégis kipihentebben, vidámabban ébredek.”

Wéberné Rácz Erika

Wéberné Rácz Erika

DXN Star Agent

“A klinikai gyakorlatban kezdtem el dolgozni, jelenleg az egészségügyi szakma oktatását és a szenvedélybetegek segítését tekintem fő feladatomnak. De, mindenki aki az egészségügyben annyi évet töltött el, mint én, a megelőzést tartom a legfontosabbnak!”

Koncsánszki János és Inci

Koncsánszki János és Inci

DXN Star Ruby

“A weboldalam eladja helyettem a terméket és az üzleti lehetőséget, nem kell termékbemutatókra, rendezvényekre járnom, a termék /kávé/ NAPI FOGYASZTÁSI CIKK és ami számomra nagyon fontos: mindenkinek szüksége van egy kiegészítő jövedelemre!”

Az oldal tulajdonosa:

Tóth Lajos és Andrea
DXN Executive Star Diamond
“Inkább költs most az egészségedre, mint később a betegségedre!”

dxn.lajos@gmail.com

Kövess a közösségi médiákon, hogy értesülj a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Lépj kapcsolatba velünk!

14 + 14 =

DXN bejelentkezés

A DXN IT rendszerének folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2018. III. negyedévében az felváltja Európában a DXN Intranetet. Számos, különleges szolgáltatást nyújt az új rendszer, amely segítséget nyújt a vásárlásban nemcsak Európában, de az egész világon.

A “One World One Market” koncepció keretében az új DXN eWorld rendszer fogja kizárólagosan támogatni a DXN európai tevékenységét. Ugyanúgy, ahogy a világ más részein is. Az alábbi lehetőségek kiválasztása után kattintson a megfelelő linkre!

Vásárolhatok Törzsvásárlói fiók nélkül?

Sajnos nem, Törzsvásárlói fiók nélkül nem lehet vásárolni. Regisztráljon vagy jelentkezzen be, mint regisztrált Törzsvásárló.

Már regisztrált és rendelkezik DXN törzsvásárlói kódszámmal?

Bejelentkezés DXN kódszámmal itt

Már vásárolt nálunk DXN termékeket?

Bejelentkezés vásárláshoz itt

DXN regisztráció

Még nem rendelkezik DXN törzsvásárlói kódszámmal?

Amennyiben kedvezőbb áron szeretné megvásárolni a DXN termékeket, igényeljen törzsvásárlói kódszámot! *

DXN kódszám igénylés itt

Még nem vásárolt nálunk DXN termékeket?

Kedvezményes, törzsvásárláshoz mindössze annyit kell tenni, hogy ingyenesen regisztrál. *

Vásárlás, ingyenes regisztrációval itt

 *A regisztrációs űrlap elérése előtt “DXN regisztrációs űrlap és nyilatkozat” jelenik meg, amit a lap alján kell jóvá hagyni az “Elolvastam és egyetértek” gombra kattintva. Ezt követően nyílik meg a regisztrációs űrlap, melyet értelemszerűen kell kitölteni.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.