A cikk 2017. márciusában íródott. 
Hazaérkeztünk erről a csodálatos TSI jutalomútról, melyet a DXN szervezett nekünk teljesen ingyen!

Egy álmunk vált valóra, melyet 4 év “kemény” munkával értünk el. 2013-ban, 0 ponttal kezdtük el építeni DXN üzletünket, 2017-ben pedig beteljesült egy célkitűzésünk, egy álmunk. Első évben nekünk is elérhetetlennek tűnt ez a versenykiírás, de 2014-től eldöntöttük, hogy mi is szeretnénk utazni, és ettől kezdve még jobban a DXN-re fókuszáltunk.

Ezért biztatunk téged is, soha nem késő elkezdeni, ha el akarsz érni egy célt valósítsd meg és legyél ott Te is velünk a következő DXN jutalomutazáson! Ha úgy érzed még nem reális neked a jelenlegi versenykiírás, akkor kezdj el már most készülni a következő versenykiírásra! Egészen biztos vagyok benne, hogy az is felejthetetlen lesz! Természetesen köszönettel tartozunk minden munkatársunknak, mert az ő munkájuk is erősen benne van, nélkülük ez nem valósulhatott volna meg!

Hálásan köszönjük nekik!!! Kívánjuk, hogy minél többen éljenek át sok-sok hasonló utazásokat velünk, mi ebben segíteni fogunk!

Lajos & Andrea

Képernyőmentés a DXN webirodából: 2017. február 9. Amikor eldőlt, hogy teljesen ingyen utazhatunk első TSI jutalomútunkra: Dubai-ba!

Dubai jutalom utazásunk képekben

Visiting the DXN office in Dubai

Burj Al Arab

Burj Khalifa

Atlantis Hotel

Ferrari World (Abu Dhabi)

Elismerő oklevéllel

DXN Hungary Team

Dubai jutalom utazásunk videó összefoglalója

1.nap

2.nap

3.nap

4.nap

 

Sheikh Zayed Grand Mosque

Desert Safari Dubai

Köszönjük DXN!

Tarts velünk a kávézásban! 🙂

DXN regisztráció

A DXN IT rendszerének folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2019. I. negyedévében az  felváltja Európában a DXN Intranetet. Számos, különleges szolgáltatást nyújt az új rendszer, amely segítséget nyújt a vásárlásban nemcsak Európában, de az egész világon.

A “One World One Market” koncepció keretében az új DXN eWorld rendszer fogja kizárólagosan támogatni a DXN európai tevékenységét. Ugyanúgy, ahogy a világ más részein is. Az alábbi lehetőségek kiválasztása után kattintson a megfelelő linkre!

Vásárolhatok “Törzsvásárlói áron” regisztrációs fiók nélkül?

Sajnos nem, Törzsvásárlói fiók nélkül nem lehet DXN termékeket kedvezményes áron vásárolni. Regisztráljon vagy jelentkezzen be, mint regisztrált Törzsvásárló.

Még nem rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Amennyiben hosszú távon szeretné fogyasztani a DXN termékeket, vásároljon “Törzsvásárlói áron”, átlagosan 22 % kedvezménnyel. Válassza a legalacsonyabb árat!
A regisztrációs űrlap elérése előtt “DXN regisztrációs űrlap és nyilatkozat” jelenik meg, amit a lap alján kell jóvá hagyni az “Elolvastam és egyetértek” gombra kattintva. Ezt követően nyílik meg a regisztrációs űrlap, melyet értelemszerűen kell kitölteni.

Szeretné kipróbálni a DXN termékeket törzsvásárlói fiók nélkül?

Lehetősége van “Fogyasztó áron” regisztráció nélkül megvásárolni a DXN termékeket.
Jelentkezzen be a “Fogyasztói vásárlás” gombra kattintva!

DXN bejelentkezés

Már regisztrált és rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Fizetési módok: