DXN termékkatalógus

DXN termékkatalógus

A DXN határozott célja, hogy minél hatékonyabb támogatást biztosítson tagjainak mind online, mind offline. Hamarosan egy új és impozáns termékkatalógussal jelentkezünk, ami a mostani, kicsit elavult és már kifutott termékeket is tartalmazó katalógus helyére lép majd. Amíg az új termékkatalógus nem készül el, addig a mostanit nem kapható.

DXN törzsvásárlóként élvezd a DXN termékek fogyasztásának előnyeit, és a törzsvásárlói áron felüli kedvezmények lehetőségeit!

A kávé a világon az egyik legnépszerűbb élvezeti cikk és a világ legnépszerűbb itala (az ivóvíz után). Magyarországon a második leggyakrabban fogyasztott élelmiszer, csak a fehér kenyér előzi meg. Az éves egy főre jutó kávéfogyasztás Magyarországon 2,8 kg.

Minden kávénk ganoderma tartalmú kiváló minőségű arabica kávéjából készül, amely semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz, ezáltal egyértelműen jótékony hatással van a szervezetedre. A GANODERMA-ról fontos tudni, hogy a tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására, így javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javíthatja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékonyan segíthet az egészség és fizikai erőnlét megőrzésében. A Ganoderma népszerűsége nem véletlen, hiszen számos tudományos kutatás támasztja alá jótékony tulajdonságait. A Ganoderma gombában lévő biológiailag aktív hatóanyagok számos betegség megelőzésében játszhatnak fontos szerepet.

Még ennyi ideig rendelhet ebből a katalógusból

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

DXN regisztráció

A DXN IT rendszerének folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2019. I. negyedévében az  felváltja Európában a DXN Intranetet. Számos, különleges szolgáltatást nyújt az új rendszer, amely segítséget nyújt a vásárlásban nemcsak Európában, de az egész világon.

A “One World One Market” koncepció keretében az új DXN eWorld rendszer fogja kizárólagosan támogatni a DXN európai tevékenységét. Ugyanúgy, ahogy a világ más részein is. Az alábbi lehetőségek kiválasztása után kattintson a megfelelő linkre!

Vásárolhatok “Törzsvásárlói áron” regisztrációs fiók nélkül?

Sajnos nem, Törzsvásárlói fiók nélkül nem lehet DXN termékeket kedvezményes áron vásárolni. Regisztráljon vagy jelentkezzen be, mint regisztrált Törzsvásárló.

Még nem rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Amennyiben hosszú távon szeretné fogyasztani a DXN termékeket, vásároljon “Törzsvásárlói áron”, átlagosan 22 % kedvezménnyel. Válassza a legalacsonyabb árat!
A regisztrációs űrlap elérése előtt “DXN regisztrációs űrlap és nyilatkozat” jelenik meg, amit a lap alján kell jóvá hagyni az “Elolvastam és egyetértek” gombra kattintva. Ezt követően nyílik meg a regisztrációs űrlap, melyet értelemszerűen kell kitölteni.

Szeretné kipróbálni a DXN termékeket törzsvásárlói fiók nélkül?

Lehetősége van “Fogyasztó áron” regisztráció nélkül megvásárolni a DXN termékeket.
Jelentkezzen be a “Fogyasztói vásárlás” gombra kattintva!

DXN bejelentkezés

Már regisztrált és rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Fizetési módok: