Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

DXN termékkatalógus

DXN termékkatalógus

A DXN határozott célja, hogy minél hatékonyabb támogatást biztosítson tagjainak mind online, mind offline. Hamarosan egy új és impozáns termékkatalógussal jelentkezünk, ami a mostani, kicsit elavult és már kifutott termékeket is tartalmazó katalógus helyére lép majd. Amíg az új termékkatalógus nem készül el, addig a mostanit nem kapható.

DXN törzsvásárlóként élvezd a DXN termékek fogyasztásának előnyeit, és a törzsvásárlói áron felüli kedvezmények lehetőségeit!

A kávé a világon az egyik legnépszerűbb élvezeti cikk és a világ legnépszerűbb itala (az ivóvíz után). Magyarországon a második leggyakrabban fogyasztott élelmiszer, csak a fehér kenyér előzi meg. Az éves egy főre jutó kávéfogyasztás Magyarországon 2,8 kg.

Minden kávénk ganoderma tartalmú kiváló minőségű arabica kávéjából készül, amely semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz, ezáltal egyértelműen jótékony hatással van a szervezetedre. A GANODERMA-ról fontos tudni, hogy a tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására, így javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javíthatja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékonyan segíthet az egészség és fizikai erőnlét megőrzésében. A Ganoderma népszerűsége nem véletlen, hiszen számos tudományos kutatás támasztja alá jótékony tulajdonságait. A Ganoderma gombában lévő biológiailag aktív hatóanyagok számos betegség megelőzésében játszhatnak fontos szerepet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.