DXN ajándékötletek Karácsonyra

A karácsony az év egyik legszebb időszaka. Élvezzük ki az adventi időszak minden egyes percét, ezért szerezzük be már időben az ajándékokat, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen a tömött boltokban idegeskednünk! Hogy ki minek örülne a legjobban, az persze egyénenként változik, a DXN azonban idén is igyekszik némi segítséget nyújtani a legmegfelelőbb ajándékok kiválasztásához.

Válassz karácsonyi ajándékot szeretteidnek a DXN-től!

Ismét eljött az évnek az az időszaka, amikor mindenki ugyanazt a kérdést teszi fel magában. Mivel ajándékozzam meg a szeretteimet? Nos, aggodalomra semmi ok. Mi segítünk! Mutatunk neked tökéletes DXN ajándékmegoldásokat.

 

dxn nőknek dxn férfiaknak dxn gyerekeknek dxn baratoknak

 

Instant kávéspecialitás Ganoderma lucidum kivonattal, kapszulában.

DXN Munkatársaink

Akik őszintén elmondják véleményüket és megosztják tapasztalataikat a termékekről. Fordulj bizalommal Munkatársainkhoz, kattints a kiválasztott Munkatárs alatti “szponzoromnak választom” gombra és töltsd ki a regisztrációs lapot.

Kovács Gábor

Kovács Gábor

DXN Star Agent

“Magam is szenvedélyes kávés vagyok, így szkeptikusan fogadtam, hogy egy instant (gombás?) kávé mitől lehet versenyképes, netán jobb mint egy igazi friss esspresso. Mivel csak a tapasztalásban hiszek így adtam neki egy esélyt és kipróbáltam, egy hónappal később valóban megtapasztaltam amit jósoltak. Energikusabb vagyok, éjszakai alvás időm 1 órával rövidült, mégis kipihentebben, vidámabban ébredek.”

Wéberné Rácz Erika

Wéberné Rácz Erika

DXN Star Agent

“A klinikai gyakorlatban kezdtem el dolgozni, jelenleg az egészségügyi szakma oktatását és a szenvedélybetegek segítését tekintem fő feladatomnak. De, mindenki aki az egészségügyben annyi évet töltött el, mint én, a megelőzést tartom a legfontosabbnak!”

Koncsánszki János és Inci

Koncsánszki János és Inci

DXN Star Ruby

“A weboldalam eladja helyettem a terméket és az üzleti lehetőséget, nem kell termékbemutatókra, rendezvényekre járnom, a termék /kávé/ NAPI FOGYASZTÁSI CIKK és ami számomra nagyon fontos: mindenkinek szüksége van egy kiegészítő jövedelemre!”

Az oldal tulajdonosa:

Tóth Lajos és Andrea
DXN Executive Star Diamond
“Inkább költs most az egészségedre, mint később a betegségedre!”

dxn.lajos@gmail.com

Kövess a közösségi médiákon, hogy értesülj a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Lépj kapcsolatba velünk!

12 + 11 =

DXN bejelentkezés

A DXN IT rendszerének folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2018. III. negyedévében az felváltja Európában a DXN Intranetet. Számos, különleges szolgáltatást nyújt az új rendszer, amely segítséget nyújt a vásárlásban nemcsak Európában, de az egész világon.

A “One World One Market” koncepció keretében az új DXN eWorld rendszer fogja kizárólagosan támogatni a DXN európai tevékenységét. Ugyanúgy, ahogy a világ más részein is. Az alábbi lehetőségek kiválasztása után kattintson a megfelelő linkre!

Vásárolhatok Törzsvásárlói fiók nélkül?

Sajnos nem, Törzsvásárlói fiók nélkül nem lehet vásárolni. Regisztráljon vagy jelentkezzen be, mint regisztrált Törzsvásárló.

Már regisztrált és rendelkezik DXN törzsvásárlói kódszámmal?

Már vásárolt nálunk DXN termékeket?

DXN regisztráció

Még nem rendelkezik DXN törzsvásárlói kódszámmal?

Amennyiben kedvezőbb áron szeretné megvásárolni a DXN termékeket, igényeljen törzsvásárlói kódszámot! *

Még nem vásárolt nálunk DXN termékeket?

Kedvezményes, törzsvásárláshoz mindössze annyit kell tenni, hogy ingyenesen regisztrál. *

 *A regisztrációs űrlap elérése előtt “DXN regisztrációs űrlap és nyilatkozat” jelenik meg, amit a lap alján kell jóvá hagyni az “Elolvastam és egyetértek” gombra kattintva. Ezt követően nyílik meg a regisztrációs űrlap, melyet értelemszerűen kell kitölteni.