DXN Fizetési és szállítási feltételek

A weboldal tulajdonosa: Tóth Lajos

Az átirányított webshop (https://www.dxn2u.eu/product/?lang=hu) üzemeltetője a DXN Europe Kft.

Székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 8.
Ügyfélszolgálati irodája: 1066 Budapest, Teréz körút 8.
Telefonszáma: (+36-) 30/700-47-39
Cégjegyzékszáma: Cg. 01-09-956336
Adószáma: 11723152-2-42
E-mail cím belföldi megrendelés esetén: gls@dxn.hu
Telefonos termék megrendelés: 06-30/700-47-61

Általános tájékoztatás

A webáruházban bármely természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező vásárló vásárolhat, függetlenül attól, hogy tagja-e már a DXN termékforgalmazói hálózatának vagy sem. Azon vásárlók, akik már tagjai a DXN termékforgalmazói hálózatának, jogosultak Törzsvásárlói áron vásárolni. Minden más vásárló Fogyasztói áron juthat az általa kiválasztott termékhez.

A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban értendők és az ÁFA összegét tartalmazzák.

A megrendelésekről a vásárló minden esetben visszaigazolást kap, mely a vásárló által megadott adatokon kívül minden esetben tartalmazza a megrendelt termék nevét, mennyiségét és egységárát, valamint a megrendelés végösszegét (a szállítási költséggel együtt).

A T-vel kezdődő visszaigazolás vásárlást jelöl, függetlenül attól, hogy a vásárló tagja-e már a DXN termékforgalmazói hálózatának vagy sem. Az S-sel kezdődő visszaigazolások tartalmazzák a regisztrációs adatlapot. Az on-line regisztrált ügyfél minden esetben kap egy T-vel kezdődő visszaigazolást is az első megrendeléséről.

A visszaigazolások CSAK elektronikus formában kerülnek eltárolásra, azok a megrendeléstől számított 1 éven belül kereshetők vissza a visszaigazolás száma szerint.

A megrendelések feldolgozása nem feltétlenül érkezési sorrendben történik.
GLS csomagküldési díjai magyarországi szállítási cím esetében

GLS házhozszállítás

1. átutalásos fizetés és online bankkártyás fizetés esetén

Szállítási díjak:

0 – 5 kg-ig bruttó 1.000 Ft
5 – 10 kg-ig bruttó 1.200 Ft
10 – 20 kg-ig bruttó 1.500 Ft
20 – 40 kg-ig bruttó 1.900 Ft

A webshop üzemeltetőjének bankszámlaszámára történő előreutalásos megrendelés esetében a termék kiszállítása a vételár és a szállítási költség összegének a webshop üzemeltetője bankszámlaszámára történő megérkezése után történik meg.

DXN Europe Kft.
OTP Bank:
11743033-29901467-00000000
A közlemény rovatban kérjük minden esetben feltüntetni a rendelés számát.
(Pl: T7689)

A 12:00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja. 12:00 óra után jóváírt összegek esetén a szállítás egy nappal később következik be.

2. utánvétes fizetés esetén

Szállítási díjak:

0 – 5 kg-ig bruttó 1.900 Ft
5 – 10 kg-ig bruttó 2.300 Ft
10 – 20 kg-ig bruttó 2.500 Ft
20 – 40 kg-ig bruttó 2.700 Ft

A 12:00 óráig beérkezett megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat
a következő munkanap leszállítja. 12:00 óra után leadott rendelések esetén a szállítás egy
nappal később következik be.

2015.10.01-től az ingyenes szállításra jogosító értékhatárok az alábbiak szerint alakulnak.

Előre utalásos és utánvétes fizetésnél, illetve egy számlán kiállított, vagy csoportos megrendeléseknél, 30 000 Ft feletti termékrendelés esetén a szállítási díj ingyenes.

GLS csomagpontba szállítás

Előre utalás és utánvét esetén, egy számlán kiállított vagy csoportos rendelésnél, 30 000 Ft alatti termékrendelésnél 1.100.- forint a csomagküldés díja, 30 000 Ft felett ingyenes.
Csomagküldéssel kapcsolatos információ kérése a gls@dxn.hu email címen lehetséges.
Egy csomag maximális súlya 40 kg lehet!
A DSP elnevezésű belépő csomagok, a 101 PV üzleti kezdőcsomag és a 300 PV üzleti kezdőcsomag csak és kizárólag a regisztrációval együtt vásárolható meg. A regisztrációs költséget
a csomag (ok) ára már tartalmazza.

Minőségi reklamációk kezelése:

Bízunk benne, hogy a DXN termékeket a legnagyobb megelégedettséggel fogja használni.
Amennyiben valami okból kifolyólag minőségi reklamációja lenne, kérjük, hogy azt minden esetben írásban jelezze! E-mail: reklamacio@dxn.hu

Megalapozott minőségi reklamáció esetén a nem megfelelő termék helyett egy kifogástalan minőségű terméket küldünk Önnek. A kifogásolt termék visszajuttatásának költségei a vásárlót, a cseretermék kiszállításának költségei a webshop üzemeltetőjét terhelik.

Elállás joga:

Tekintettel a Távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) Kormányrendeletben foglaltakra: a vásárló jogosult a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállni vásárlási szándékától. Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja. (ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható)

Az elállási szándékot minden esetben írásos formában kell jelezni a webshop üzemeltetőjének.

A leggyorsabb mód, ha elállási szándékát a gls@dxn.hu e-mail címre írt elektronikus levélben jelzi. Amennyiben elállási szándékát postai úton kívánja eljuttatni hozzánk, úgy kérjük, hogy levelét a DXN Europe Kft. Központi Iroda 1066 Budapest, Teréz körút 8. címre küldje!

FONTOS: levelében minden esetben tüntesse fel a nevét és a megrendelés azonosítóját!
A megrendelt terméket eredeti, sértetlen állapotában, hiánytalan tartalommal– számlával
együtt – postai úton vagy futárszolgálat segítségével jutassa vissza cégünk részére

(DXN Europe Kft. 1066 Budapest, Teréz körút 8.) Elállás esetén a megrendelt termék visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik, az utánvéttel visszajuttatott csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Webáruházunk kizárólag az eredeti, sértetlen állapotú, hiánytalan tartalommal rendelkező termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. (a csomagolás a gyártó által előállított csomagolást (fóliázott termék, műanyag tégely, stb) jelenti, nem pedig a szállításra alkalmazott kartondobozt.)

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Központi Irodába való visszaérkezéstől számított 14 napon belül a fizetési móddal megegyezően megtérítjük a termék teljes vételárát.

 

DXN regisztráció

A DXN IT rendszerének folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2019. I. negyedévében az  felváltja Európában a DXN Intranetet. Számos, különleges szolgáltatást nyújt az új rendszer, amely segítséget nyújt a vásárlásban nemcsak Európában, de az egész világon.

A “One World One Market” koncepció keretében az új DXN eWorld rendszer fogja kizárólagosan támogatni a DXN európai tevékenységét. Ugyanúgy, ahogy a világ más részein is. Az alábbi lehetőségek kiválasztása után kattintson a megfelelő linkre!

Vásárolhatok “Törzsvásárlói áron” regisztrációs fiók nélkül?

Sajnos nem, Törzsvásárlói fiók nélkül nem lehet DXN termékeket kedvezményes áron vásárolni. Regisztráljon vagy jelentkezzen be, mint regisztrált Törzsvásárló.

Még nem rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Amennyiben hosszú távon szeretné fogyasztani a DXN termékeket, vásároljon “Törzsvásárlói áron”, átlagosan 22 % kedvezménnyel. Válassza a legalacsonyabb árat!
A regisztrációs űrlap elérése előtt “DXN regisztrációs űrlap és nyilatkozat” jelenik meg, amit a lap alján kell jóvá hagyni az “Elolvastam és egyetértek” gombra kattintva. Ezt követően nyílik meg a regisztrációs űrlap, melyet értelemszerűen kell kitölteni.

Szeretné kipróbálni a DXN termékeket törzsvásárlói fiók nélkül?

Lehetősége van “Fogyasztó áron” regisztráció nélkül megvásárolni a DXN termékeket.
Jelentkezzen be a “Fogyasztói vásárlás” gombra kattintva!

DXN bejelentkezés

Már regisztrált és rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Fizetési módok: