Én történetem

“Nem azt nézem, hogy hol vagyok hanem, hogy hova akarok eljutni.”

Tóth Lajos

DXN Executive Star Diamond, ganodermalucidumproducts.com

Elmondom, hogy én miért döntöttem a DXN mellett és miért ajánlom neked is ezt a lehetőséget.

Amikor MLM céget választottam, csak termékértékesítés jöhetett szóba, tehát a fizess be X ezer forintot a semmiért, termék nélkül, nálam ez szóba sem jöhetett! Folyamatosan tapasztalom, hogy ahol nincs termék, arra a cégre biztos CSŐD vár.

Fontos tényező volt számomra, hogy valódi eladható – jó minőségű és egészséges – termék legyen, melyet el tudok adni Magyarországon és külföldön egyaránt. Megvizsgáltam, hogy a cég mióta van jelen a világon és Magyarországon. A nemzetközi jelenlét nagyon fontos, hiszen az igazán jó MLM cégek sok országban működnek. Nem akartam 2-3 éve működő céget választani, melynek nincs múltja. Ezután megnéztem, hogy a cég hivatalosan be van-e jegyezve Magyarországon. Van-e neki magyarországi ügyfélszolgálata, ahová be tudok menni és kezembe vehetem a terméket. Nem utolsó szempont volt még az is, hogy a cég saját gyártású termékeit értékesítsem! Ezekhez az információkhoz ma már nagyon gyorsan hozzá lehet jutni az interneten, ezért belevetettem magam és elkezdtem kutakodni, keresni azt az üzleti lehetőséget, amely a fenti elvárásaimnak megfelel majd.

Tóth Lajos vagyok, a DXN online üzletépítője.

Az “én történetem” 1999-ben kezdődött, ekkor ismerkedtem meg az első MLM-es céggel, melynek tagja egészen 2011-ig voltam. Igen csak VOLTAM, mert 2012. januárban váltanom kellett egy még jobban kidolgozott online hálózatépítési rendszerhez, a DXN vállalathoz. Az első 12 éves hálózatépítésemben az online módszert hiányoltam, második nekifutásra már biztosra akartam menni és nem akartam hibázni!

 

Értékesítés szempontjából is vizsgáltam a cégeket, mert nem akartam hagyományos offline MLM módszereket alkalmazni.

És most nézzük, miről is van szó!

 • Egy ingyenes nemzetközi webáruház megoldásról arra vonatkozóan, hogy szinte “nulla” kezdőtőkével be tudj indítani egy saját, online vállalkozást, ami által megvalósíthatod önmagad és anyagi függetlenséget teremthetsz magadnak.
 • Egy kiváló lehetőségről, amely segítségével létrehozhatsz magadnak egy úgynevezett passzív jövedelemforrást, amely biztosítja számodra, hogy annyi időt tölts a szeretteiddel, amennyit szeretnél és közben ne kelljen nélkülöznöd.
 • Egy remek munkalehetőséget, amit egy saját vállalkozás formájában tudsz végezni, akár 100%-ban online módon, vagyis otthonról. Ezáltal te vagy saját magad főnöke, és te határozod meg, hogy mikor és mennyit “dolgozol”.

Én elsősorban az üzlet miatt csatlakoztam a DXN-hez, de most már – elfogultság nélkül és családom nevében is mondhatom – annyira megkedveltük a termékeket, hogy nem léteznénk nélkülük!

 

Soha nem szerettem házalni és nyomulni, régen látott ismerősöket, osztálytársakat, idegen embereket hívogatni!

Felmerült bennem a kérdés, hogyan tudnám ezeket a termékeket az internet segítségével eladni? Elkezdtem webáruházban, olyan webes felületekben gondolkodni, ahol az érdeklődők meg tudják vásárolni tőlem a termékeket. Mindent az interneten akartam lebonyolítani, és nem akartam még a házhozszállítással sem foglalkozni. Összeállt a kép és az elképzelés, hogy én egy online vállalkozást szeretnék, azaz egy online mlm-es céget keresek.

Nem voltam biztos benne, hogy találok ilyet, az elvárásaimnak megfelelő mlm céget. Végül egy ismerősömön keresztül rábukkantam a DXN cégre, amely első hallásra semmit nem mondott. A cég magyarországi vezetőjére Kócsó Lászlóra figyeltem fel, aki egy olyan internetes online mlm rendszert dolgozott ki, amely  egyedülálló a világon, teljes mértékben nélkülözi a hagyományos, “becserkésző” módszerek alkalmazását. 22 nyelvű webiroda és webáruház segítségével a világ bármelyik pontjáról egy számítógép segítségével irányíthatom DXN vállalkozásom.

Elmondhatom, hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb mlm-es céget és üzleti lehetőséget, akkor dolgozom, amikor akarok, és annyit amennyit szeretnék.

A család minden tagja fogyasztja és használja a termékeket: kávét, kakaót, fogkrémet, szappant és ma már akkor is megvennénk, ha nem fűződne hozzá anyagi érdekünk! A DXN Ganoderma tartalmú termékei javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét és támogatja az immunrendszert!

Van egy kedvenc mondás, aminek maximálisan szeretnénk megfelelni:

“Inkább költs most az egészségedre, mint később a betegségedre.”

Várom mindazok jelentkezését, akik

 • egyszerűen csak vásárolni szeretnének webáruházunkon, (lehetőség van a termékek személyes átvételére is a helyszínen: Budapest, Teréz körút 8.)
 • érdeklődnek a DXN ganoderma tartalmú termékei iránt, szeretnének saját maguk vásárolni, de nem tudják hogyan, szeretnének csatlakozni DXN törzsvásárlónak, van állásuk, de több lábon szeretnének állni,
 • szeretnék megismerni a DXN jutalékrendszerét
 • nincs állásuk, ezért jövedelemforrást keresnek,
 • szeretnének plusz bevételre szert tenni, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá,
 • szeretnének egy DXN csapatban lenni, szponzort választani de nem tudják hol,
 • szeretnének jobb életszínvonalon élni, de nem tudják miből,
 • kérdéseik lennének, de nem tudják kitől megkérdezni.

 

Jelenleg több, mint 24 országban – Magyarország, Ausztria, Hollandia, Belgium, Románia, Szlovákia, Németország, Anglia, Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Törökország, Dánia, Finnország, NorvégiaBulgária, Görögország, Lengyelország, USA, Canada, India, Pakisztán, Szomália és DUBAI-ban – vannak aktív DXN munkatársaim, 70 Star Agent , 6 Star Ruby, 2 Star Diamond (gyémánt), és 1 Executive Star Diamond szintű munkatársam van.

Amennyiben kedvet érzel ehhez a kötetlen munkához, és felkeltettem érdeklődésed és úgy döntesz, hogy csatlakozni kívánsz hozzám, úgy minden segítséget megkapsz tőlem, hogy sikeres legyél a DXN online üzletben! Jelen esetben én leszek a Te szponzorod!

Eddig, aki üzletépítőként közvetlenül hozzám csatlakozott, azok hálásak nekem, mert szponzorálásommal mindenki elérte a Star Agent, ill. ennél magasabb gyémánt szintet. Célom, hogy csapatomban minden aktív munkatársamat Star Diamond, azaz Gyémánt szintre emeljek!

Mit kaphatsz tőlem? Olyan szabadságot, amiről Kósa L. Adolf egykori népszerű műsorveztő is említést tesz ebben a rövid videóban, érdemes belenézni:

Ha bármilyen kérdés felmerült benned a DXN termékekkel vagy az üzleti lehetőséggel kapcsolatban, -és még nem vagy regisztrált törzsvásárló- keress bátran elérhetőségeimen! Ha már regisztrált DXN tag vagy, akkor a szponzorodat kell keresned!

DXN külföldi és magyar TOP vezetőivel.

a DXN elnökével Dr. Lim Siow Jinel (Malaysia) – 2012

Ms. Wafa Bdair – Senior Star Diamond (United Arab Emirates) – 2012

Mr. Fatemi Ghani Double Crown Diamond (United Arab Emirates – Dubai) – 2013 Sikertörténet, Success Story

Az első Koronás Követ a Közel-Keleten. Eredeti foglalkozása repülőmérnök, repülő karrierje alatt több, mint 1000 pilótát képzett ki. Népszerű előadó, aki hálózatépítőket képez, bizonyított üzleti stratégiája szerint. Eddig több, mint 100000 DXN tagnak és vezetőnek tartott előadást 45 országban.

Jane Yau, Executive Crown Diamond (Malaysia) – 2013 Ganoterapeuta, egészség és táplálkozási tanácsadó – Blog

Kiváló előadókkal ünnepeltük a DXN VIII. Európai Születésnapját 2017. május 14-én a Millenárison.

A DXN TOP vezetői közül, egyik nagy példaképem Mr. Osler, aki az egyik legjobb és legerőteljesebb motivációs tréner a DXN világában. Foglalkozását tekintve építőmérnök, aki a network marketinget sokkal nagyobb személyes kihívásnak találta, mint utak és hidak építését. 2000-ben csatlakozott a DXN-hez, csatlakozásának napján Star Agent lett.

Osler Sto Tomas, (jobb alsó kép) pontosan 17 évvel ezelőtt hozott egy fontos döntést, mert elege lett a szegénységből. Egy jól elkapott kép: Karaffa Gábor (csapattárs), Faragó István (szponzor)

Kócsó Lászlóval – DXN Crown Ambassador (CA) – 2015

Nagy Gábor – DXN Double Diamond (EDD) – 2013

Mr. Budiman Salim (Indonesia), DXN Crown Ambassador – 2013 Sikertörténet
(Mr. Budiman Salim – the first DXN crown ambassador) Success Story

Budiman Salim, egy olyan eredményt ért el a DXN-nél, ami felülmúlhatatlan. Ő lett a DXN első Koronás Követe a világon. Jelenleg 6 Koronás Követ van a hálózatában. Meggyőződése, hogy a siker #1 receptje az új belépők. Ez a kulcs a hálózatépítésben, ami életre szóló passzív jövedelmet biztosít. Élete legfontosabb döntését hozta meg akkor, amikor 20 évvel ezelőtt belépett a DXN-be. Amiért máig hálás.

Specht József és Vali – Executive Double Diamond (EDD) – 2013

Faragóné Keserű Judit és Faragó István – Executive Triple Diamond (ETD) – 2016

DXN regisztráció

A DXN IT rendszerének folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2019. I. negyedévében az  felváltja Európában a DXN Intranetet. Számos, különleges szolgáltatást nyújt az új rendszer, amely segítséget nyújt a vásárlásban nemcsak Európában, de az egész világon.

A “One World One Market” koncepció keretében az új DXN eWorld rendszer fogja kizárólagosan támogatni a DXN európai tevékenységét. Ugyanúgy, ahogy a világ más részein is. Az alábbi lehetőségek kiválasztása után kattintson a megfelelő linkre!

Vásárolhatok “Törzsvásárlói áron” regisztrációs fiók nélkül?

Sajnos nem, Törzsvásárlói fiók nélkül nem lehet DXN termékeket kedvezményes áron vásárolni. Regisztráljon vagy jelentkezzen be, mint regisztrált Törzsvásárló.

Még nem rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Amennyiben hosszú távon szeretné fogyasztani a DXN termékeket, vásároljon “Törzsvásárlói áron”, átlagosan 22 % kedvezménnyel. Válassza a legalacsonyabb árat!
A regisztrációs űrlap elérése előtt “DXN regisztrációs űrlap és nyilatkozat” jelenik meg, amit a lap alján kell jóvá hagyni az “Elolvastam és egyetértek” gombra kattintva. Ezt követően nyílik meg a regisztrációs űrlap, melyet értelemszerűen kell kitölteni.

Szeretné kipróbálni a DXN termékeket törzsvásárlói fiók nélkül?

Lehetősége van “Fogyasztó áron” regisztráció nélkül megvásárolni a DXN termékeket.
Jelentkezzen be a “Fogyasztói vásárlás” gombra kattintva!

DXN bejelentkezés

Már regisztrált és rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Fizetési módok: