DXN regisztráció

A DXN IT rendszerének folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2019. I. negyedévében az  felváltja Európában a DXN Intranetet. Számos, különleges szolgáltatást nyújt az új rendszer, amely segítséget nyújt a vásárlásban nemcsak Európában, de az egész világon.

A “One World One Market” koncepció keretében az új DXN eWorld rendszer fogja kizárólagosan támogatni a DXN európai tevékenységét. Ugyanúgy, ahogy a világ más részein is. Az alábbi lehetőségek kiválasztása után kattintson a megfelelő linkre!

Vásárolhatok “Törzsvásárlói áron” regisztrációs fiók nélkül?

Sajnos nem, Törzsvásárlói fiók nélkül nem lehet DXN termékeket kedvezményes áron vásárolni. Regisztráljon vagy jelentkezzen be, mint regisztrált Törzsvásárló.

Még nem rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Amennyiben hosszú távon szeretné fogyasztani a DXN termékeket, vásároljon “Törzsvásárlói áron”, átlagosan 22 % kedvezménnyel. Válassza a legalacsonyabb árat!
A regisztrációs űrlap elérése előtt “DXN regisztrációs űrlap és nyilatkozat” jelenik meg, amit a lap alján kell jóvá hagyni az “Elolvastam és egyetértek” gombra kattintva. Ezt követően nyílik meg a regisztrációs űrlap, melyet értelemszerűen kell kitölteni.

Szeretné kipróbálni a DXN termékeket törzsvásárlói fiók nélkül?

Lehetősége van “Fogyasztó áron” regisztráció nélkül megvásárolni a DXN termékeket.
Jelentkezzen be a “Fogyasztói vásárlás” gombra kattintva!

DXN bejelentkezés

Már regisztrált és rendelkezik DXN törzsvásárlói fiókkal?

Fizetési módok:

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ez a weboldal nem a DXN hivatalos honlapja.

Az oldal tulajdonosa

Tóth Lajos és Andrea

Tóth Lajos és Andrea

DXN Executive Star Diamond

Tel.:+3630-5544574

Skype: dxnlajos

ID: 310013424

Személyes vásárlás

DXN Shop
Budapest VI. kerület, Teréz körút 8.
DXN Shop nyitva tartási ideje:
Hétfő: 10:00-18:00
Kedd: 10:00-18:00
Szerda: 10:00-18:00
Csütörtök: 10:00-18:00
Péntek: 10:00-18:00
Szombat – vasárnap: zárva

Fontos figyelmeztetés:
Az oldal tartalma nem a DXN hivatalos állásfoglalása, azt az oldal használója teljes felelőssége tudatában hozta létre. Az itt közölt információkat ismeretbővítés céljából közöljük. Azok nem tekinthetők a részünkről semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő termék vagy hatóanyag reklámjának. Az ismeretbővítés nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén forduljon orvoshoz! Orvosi kutatásokra, vagy a hagyományos keleti gyógyítás tapasztalataira történő hivatkozások nem tekinthetők a részünkről tett semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő, termék vagy hatóanyag reklámjának. Az itt közölt tartalom nem tekinthető öngyógyításra való felhívásnak. Az öndiagnózis és az öngyógyítás kockázatokat rejt magában. A helyes táplálkozásról, követendő életmódról, étrend-kiegészítők szedéséről orvosával konzultáljon! Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, tájékoztatnia kell orvosát a termékek használatáról. Az étrend kiegészítők fogyasztása nem helyettesítheti az egészséges életmódot, a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozást, és a rendszeres testmozgást. Továbbá az étrend-kiegészítőknek semmiféle egészségre gyakorolt hatás nem tulajdonítható, felhívjuk az Olvasó figyelmét arra, hogy betegség esetén forduljon orvoshoz! Az általunk ajánlott DXN termékek minősége teljesen megbízható és kiugróan magas, azokat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet notifikálta, és zöldpipával látta el.